Villa Chameleon din jungla Bali, Indonezia

Junglele Bali din Indonezia sunt foarte bogate în vegetație și conțin o varietate impresionantă de manifestări ale vieții ssălbatice, iar una dintre cele mai luxuriante locații este aceasta vilă – denumita Chameleon – care e situată exact în într-o astfel de junglă.

Se întinde pe 3600 de metri pătrați, deține 5 dormitoare, fiecare oferind o vedere panoramică superbă a imprejurimilor, o piscină de 20 de metri, o bibliotecă, o sufragerie spațioasă, o cameră multimedia, două bucătării complet dotate, diferite grădini cu vegetație sălbatică, și un atelier ce poate fi utilizat și pe post de garaj.

În plus, cei ce închiriază vila au la dispoziție un majordom, un bucătar, un îngrijitor, un grădinar, un specialist pentru piscină, plus un șofer.

Pe scurt, Villa Chameleon reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce doresc o ședere cât se poate de confortabilă în mijlocul unui spațiu sălbatic și exotic, care să le aducă o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă o ambianță naturală și sănătoasă, cât mai diferită de cea reprezentată de mediul urban.

Sursa: blessthisstuff.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.