Contact

Testat în ROMÂNIA

Produse disponibile în România, testate în România

Un blog creat din pasiune pentru protejarea clientului final. 

Dorel Puchianu [Marketing Manager]

E-mail: dorel@testatinromania.ro

Telefon: +40 772 011 238 (RDS), ORAR: 16 – 19 L – V, pentru PUBLICITATE / PROMOVARE ONLINE SAU ORGANICĂ / OPTIMIZARE SEO / teste (video) / articole SEO / magazine online / produc sau scriu conținut pentru site-ul dvs. (articole sau știri).

––

Adresa: Sat Santăul Mare, nr. 185/B, Comuna Borș, Jud. Bihor, România.

PFA Puchianu Dorel, CUI 32239449, F5/2469/2013.

Banca ING, IBAN RO71INGB0000999904942947

Articolele prezintă opinia unui utilizator obișnuit. Pentru sugestii/propuneri/corecții vă rog să îmi trimiteți un email. Cititorii blogului pot trimite articolele lor pentru publicarea pe testatinromania.ro. Responsabilitatea articolelor aparține în întregime autorilor, însă îmi rezerv dreptul de a le publica! Mulțumesc.

Drepturi de autor: Dorel Puchianu. Blog lansat în 2011, cu peste 1.000.000 de vizitatori unici până în 01.10.2020.

Articolele se pot prelua doar cu menționarea sursei și „backlink”!

g3080

Testatinromania.ro nu își asumă responsabilitatea pentru comentariile publicate de vizitatorii sau utilizatorii blogului!

Aceste comentarii aparțin în întregime celor care le publică!

Povestea blogului:

În 2011, am vrut să public o carte cu ajutorul unei edituri. Cum nicio editură pe care am contactat-o nu a avut posibilitatea atunci (ori dorința), am decis să îmi construiesc un blog. Așa s-a născut „Testat în România”. De la lansare și până azi, peste 1.000.000 de vizitatori unici au ajuns pe blog. Aici găsiți cartea 🙂 „Peste 50 de soluții cu cost zero pentru siguranța & performanța calculatorului tău!”

Politica de confidențialitate

Blogul testatinromania.ro, poate deține numele, adresa IP și adresa dvs. de email, dacă ați comentat la un articol, sau dacă v-ați abonat la newsletter. Aceste date sunt deținute pe unul din serverele Claus Web, și se pot actualiza dacă doriți sau puteți să cereți să ștergem comentariul dvs. dacă nu a fost postat de dvs. sau să ștergem adresa și numele dvs. din baza de date a newsletter-ului. De asemenea, informațiile stocate de Google Analitycs sunt pe o perioadă de 14 luni, ulterior se șterg automat. Abonații la newsletter au opțiunea să se dezaboneze în orice newsletter pe care îl primesc și o pot face oricând, dacă deschid un newsletter mai vechi. Blogul, reține doar adresa dvs. de email și numele dvs. dacă v-ați abonat la newsletter, acest blog nu prelucrează alte date și nu vinde adresele de email la alte entități.

Termeni și condiții

Site-ul testatinromania.ro realizează teste obiective/subiective, ori prezentări de produse sau servicii. Testele sunt autentice. Fiecare cititor are dreptul să comenteze și să-și exprime liber opinia despre un articol sau știre postată pe blog. Pentru aceasta opinie răspunde cititorul, și nu blogul. Nicio entitate, fie ea persoană juridică sau fizică, nu poate acuza blogul în niciun fel, nu poate cere niciun prejudiciu, în orice situație, de orice natură! Pentru că, orice acuzație, orice obligație de a modifica un articol sau orice în blog/site de către o altă entitate de orice fel, încalcă dreptul la libera exprimare!