Corpul de iluminat stradal care nu depinde de o rețea electrică!

Iluminatul stradal este o necesitate, cu toate acestea puțini producători de corpuri de iluminat au venit cu soluții sustenabile.

Corpurile de iluminat HOM, sunt o soluție inovatoare pentru iluminatul public – captând atenția publicului în mod diferit. Sursa de lumină este situată la înălțimea standard de 4,5 metri, pentru a maximiza iluminarea zonei. Panoul fotovoltaic are 1,3 metri și este fixat pe o structură înclinată, generând o putere maxima de 190Wp. Sistemul funcționează la 24V cu curent continuu și știe singur să optimizeze perioadele de iluminare în funcție de necesar.

Energia generată pe timpul zilei se acumulează într-un set de baterii cu gel care au o capacitate de 230 Ah, iar când începe să se întunece lumina pornește automat. Astfel, stâlpul de iluminat devine complet autonom și nu mai trebuie conectat la o rețea electrică și cel mai important, nu mai trebuie pornit/oprit!. De asemenea, stâlpul de iluminat HOM este ideal în zonele izolate, care nu au acces la o rețea electrică.

Sursa: yankodesign.com

HOM_01

01_hom

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.