Bitcoinul a crescut cu 1500% într-un singur an

Pe 28 decembrie 2016, bitcoinul valora cca. 940 USD, un an mai târziu, acesta a atins 14.000 USD.

Bitcoinul a avut multe probleme la început, cu toate acestea, până acum are cel mai bun randament pe o perioadă de 1 an de zile. Desigur, este discutabil dacă acest randament se va păstra, dar bitcoinul este dovada că monezile digitale sunt viitorul, iar randamentul de 1500% pentru un an nu poate fi oferit de nicio bancă, cel puțin acest aspect este aproape cert în 2018.

Așadar, în prezent, este mai rentabil să învestești o parte din economii în monezi digitale. Spun o parte, pentru că, întotdeauna este bine să ai o rezervă. Nu sunt vorbele mele, ci a celor care lucrează cu bani. Iar ca să înțelegeți cât s-a dezvoltat acest concept, astăzi există aproape 1400 de criptomonede. Pe viitor, banii, numerarul pe care îl știm acum, va dispărea!

Sugestia mea este să vă apucați de minat, cu toate că, unele guri spun că nu este rentabil. Dar, orice calculator își pierde valoarea în timp, măcar să o “piardă” cu folos! Putem mina multe criptomonede (cu ajutorul procesorului sau a plăcii grafice) și ulterior să le convertim în bitcoin sau Ethereum.

1 Comment

  1. Unii spun ca minatul nu mai este eficient. Dacă calculăm, au dreptate, însă pe de altă parte orice dolar în plus, este binevenit. Oricum, am privi toți deținem un calculator, iar noaptea am putea sa-l punem la muncă în loc să stea degeaba. Gândiți-vă odată bitcoinul valora câțiva cenți! Sunt aproape 1400 de monede care se pot mina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.