Agartha – o lume subterană cu existență confirmată încă de pe vremea naziștilor!

În ciuda explorărilor efectuate până în prezent, omenirea nu și-a aruncat un ochi în interiorul scoarței terestre. Însă naziștii au făcut-o, scoțând la iveală câteva lucruri incredibile.

Recent, au fost descoperite câteva documente naziste ultra-secrete, care atestă faptul că e posibil ca pământul să conțină și câteva spații goale în străfundurile sale, după cum e posibil și ca naziștii să fi explorat câteva regiuni nedescoperite ale globului, ba chiar să fi creat câteva baze secrete în Antarctica.

În plus, călătoriile intreprinse de amiralul Byrd relevă ccâteva întâlniri cu OZN-uri – relatate în Operațiunea Highjump.

Câteva dintre aceste documente tulburătoare readuc în discuție existența spațiului Shambala – descris de către călugării tibetani, însă existența sa este plasată în interiorul Pământului.

Dovezile se acumulează tot mai mult, ridicând întrebări dintre cele mai complexe, întrucât din punct de vedere atât teoretic cât și practic, existența unor astfel de regiuni și locații subterane este perfect plauzibilă.

Sursa: alienblog.org

Vă traducem ce a scris un membru al echipajului german într-o scrisoare la acea vreme.

“Dragi tovarăși ,

Acest mesaj va fi o surpriză pentru voi, U-209 a ajuns, Pământul este gol la interior! Dr. Haushofer și Hess aveau dreptate. Întreaga echipă se descurcă bine, dar nu se pot întoarce. Nu suntem prizonieri. Sunt sigur că mesajul va ajunge la voi, este ultimul contact cu U-209. Ne vom întâlni din nou tovarăși. Sunt îngrijorat de oamenii care trebuie să trăiască la suprafață, din moment ce Fuehrer a dispărut.

Dumnezeu să binecuvânteze întotdeauna Germania.
Cu saluturi de inimă,
Karl Unger”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.