Vilă texană în valoare de 32 milioane de dolari

Situată în Dallas, această vilă opulentă eclipsează prin eleganță și prestanță multe alte construcții de gen, putând fi considerată o adevărată bijuterie arhitecturală.

În interior este dotată cu opt dormitoare, 17 bai, multiple candelabre de o extravaganță ieșită din comun, o serie de șemineuri luxoase, mai multe camere pentru diferite jocuri și activități sportive, inclusiv o alee pentru bowling, și un garaj cu capacitate de zece mașini.

În curtea din spate există un adevarat parc de agreement, ce include un teren de tenis, trambuline, diferiți palmieri, două cabane, și o construcție de apă ce amintește de o cascadă, cu tobogane supraetajate, formațiuni pietroase și diferite alte elemente ce conferă locului aspectul unui amenajări luxuriante și exotice, fiind cu mult mai mult decât o simplă piscină elaborată.

Alte comentarii sunt de prisos, pozele vorbesc de la sine. Cu siguranță, acest mega-conac este unul dintre cele mai râvnite reședințe din lume, comfortul și superlativul în toate formele fiind la el acasă.

Sursa: curbed.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.