creare site

Sapphire aduce un nou erou în minatul de criptomonezi, Radeon RX 570 cu 16 GB

Sapphire intenționează să lanseze o placă grafică Radeon RX 570 cu mai multă memorie GDDR5, 16 GB, ceea ce este de două ori mai mult decât un Radeon RX 570 obișnuit.

De ce? Deoarece se pare că minarea cu GPU va reveni, aparent. Adrian Thompson, vicepreședinte al companiei de marketing la nivel mondial, a scris o grămadă de paragrafe pe tema Medium vorbind despre tehnologia blocurilor (Blockchain) și o monedă de confidențialitate numită Grin.

Acesta este motivul pentru care Sapphire sare cu varianta specială Radeon RX 570. Ca și în cazul multor alte criptocurente, Grin va fi prietenos cu hardware-ul ASIC.

Cu toate acestea, Thompson spune că există o a doua variantă care rezistă la ASIC, numită Cuckaroo, care poate fi minat cu procesoare și cipuri grafice.

“Deși minarea GPU se va opri în cele din urmă, există o oportunitate extraordinară pentru primii utilizatori de a profita de avantajele ridicate de la mineritul timpuriu, atâta timp cât aveți hardware-ul potrivit”, spune Thompson.

Potrivit lui Thompson, viitoarea placă cu 16 GB are putere suficientă pentru minat concomitent cu ambii algoritmi. “Acest lucru va permite minerilor să asiste la un alt proces, cunoscut sub numele de” Dual Mining “,” explică Thompson.

“Sapphire va avea acces la un miner de Grin, care va porta minerul CUDA. Factor la costul accesibil al Sapphire 16GB RX 570, care este o treime din pretul cardurilor de 16GB concurente concepute pentru aplicații profesionale, iar Sapphire pare sa fi produs o veritabila masina de tiparit bani “, afirma Thompson.

Nu este clar cât va costa placa grafica sau când va fi disponibilă, doar că lansarea sa este iminentă. În ceea ce privește Grin, împreună cu o criptomoneda similara numita Beam, ambele sunt prea noi
pentru a face posibilă o judecată obiectivă. Există adesea (întotdeauna) multă vâlvă, la lansarea unei noi monede, în special a unei monede care aduce un nou algoritm de exploatare minieră.

Sfatul nostru: nu vă ardeți (din nou) în încercarea de a urmări trenul criptocurent.

Sursa: pcgamer.com

Publicitate * Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.