Falimentul FTX demonstrează că nu merită să ne ținem criptomonedele într-o bursă de cripto!

Recent falimentul FTX a dus bitcoin-ul de la 21.400 la 15.900 $. Consider că acest lucru a fost programat și foarte predictibil în spațiul cripto, iar cei care cunoșteau casa de schimb de criptomonede FTX și anuțul făcut de Binance, știau ce va avea loc.

Așadar, această mutare a fost calculată, a speriat posesorii cripto, care au vândut la greu criptomonede. Dar totodată este un semnal de alarmă, adică nu merită să ne ținem criptomonedele noastre într-o bursă cripto, ci putem să ne transferăm criptomonedele noastre într-o bursă de schimb de cripto, facem tranzacția în următoarele minute, iar apoi ieșim cu FIAT (numerar) sau cu criptomonedele într-un portofel hardware sau software, după bunul plac.

Criptomonedele tale ajunse într-o casă de schimb, nu îți aparțin!

Practic o dată ce criptomonedele noastre au ajuns într-o bursă de schimb, acele criptomonede nu ne mai aparțin!

Astfel, sugestia mea este să vă țineți banii într-o bursă de schimb doar cât aveți nevoie să realizați tranzacția care vă interesează, în rest, îi retrageți de acolo!

Prin faliment, FTX a blocat retragerile de criptomonede, iar cei care aveți bani acolo, este evident că nu mai puteți să vă retrageți banii, poate temporar sau poate pentru totdeauna.

Astfel, criptomonedele noastre sunt sigure în portmoneul nostru, nu în vreo bursă de schimb de criptomonede.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.