creare site

Coinomi – portmoneu de criptomonede pentru Android și iPhone

De aproape doi ani testez portmoneul Coinomi pentru smartphone.

Îl utilizez atât pe telefoanele cu Andoid, cât și pe cele cu iOS. Este un portmoneu sigur, însă din motive de siguranță producătorul nu a făcut public codul sursă, acesta nefiind open source.

Recunosc că ocazional este lent, și uneori suma afișată ajunge la zero. Dar acest lucru nu trebuie să ne sperie pentru că, fondurile noastre sunt în siguranță. Iar după ce dispunem de o viteză bună la Internet, fondurile revin la starea inițială. Așadar, nu este nevoie să ne stresăm inutil!

Interfața acestuia este simplă, și are foarte multe criptomonede, în afară de cele mai cunoscute: Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Criptomonedele se adaugă cu ușurință, iar Coinomi se actualizează destul de des, pentru a menține siguranța acestui portmoneu.

Atunci când instalezi, primești un set de cuvinte, pe care îți sugerez să le scrii pe o foaie de hârtie pe care să o păstrezi într-un loc secret, dar totuși accesibil și celor apropiați ție!

Dacă pierzi telefonul, nu îți pierzi banii! Poți instala Coinomi pe un alt smartphone și cu ajutorul set-ului de cuvinte, poți recupera toate fondurile, toate criptomonedele.

De asemenea, Coinomi te va ruga să setezi o parolă, astfel, când vei trimite o sumă de bitcoin către o altă adresă de BITCOIN, parola fiind necesară pentru a se efectua transferul.

În final, Coinomi este un portmoneu virtual pentru a gestiona criptomonedele, pentru a primi sau pentru a trimite. De asemenea, ai acces și la istoricul transferurilor efectuate!

Așadar, ar fi timpul să îți pui ceva bani deoparte în bitcoin sau în altă criptomonedă. Poți intra online într-o casă de schimb de criptomonede și de acolo, cu cardul să cumperi bitcoin ori ethereum și să-l transferi în portmoneul tău Coinomi!

Publicitate * Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.