creare site

Drona Anafi 4k Parrot se poate împacheta într-o fracțiune din dimensiunea normală

Anafi va fi lansată pe 1 iulie cu prețul de 699 USD

Una dintre companiile de top din Europa, Parrot, și-a anunțat de curând cea mai recentă dronă, numită “Anafi”.

Anafi se poate împacheta până la o fracțiune din dimensiunea sa obișnuită pentru a fi stocată în siguranță într-o cutie de mici dimensiuni pentru transport. Pentru a îmbunătăți în continuare portabilitatea, Anafi este, de asemenea, ultra-ușoara având 320 de grame.

Greutatea dispozitivului facilitează de asemenea creșterea timpului de zbor. Potrivit lui Parrot, drona Anafi este capabilă să zboare 25 de minute cu o singură încărcare, datorită unui “design combinat cu o baterie inteligentă”, deși nu este clar în totalitate ce înseamnă asta.

Aparatul camerei Anafi nu este cu nimic mai deosebit. Așa cum este standardul pentru multe drone moderne high-end, drona dispune de o cameră HD 4K cu funcționalitate de zoom. Drona are și o stabilizare în 3 axe, cât și o cameră “rotativă verticală” de 180 de grade.

Merită totuși remarcat faptul că zoom-ul dus la maxim va conduce scăderea rezoluției. În special, prin creșterea zoom-ului la 2,8x se va reduce calitatea imaginii la 1080p.

Aplicația de control al zborului Anafi, FreeFlight 6, poate fi utilizată prin conectarea directă a telefonului dvs. la telecomanda dedicată.

În cadrul aplicației, “piloții” vor putea activa două moduri de zbor manual, Film și Sport. Acesta din urmă permite dispozitivului să accelereze până la o viteză de 50 km/h, cu capacitatea de a rezista la un vânt de până la 50 km/h.
Dacă nu sunteți un pilot experimentat, FreeFlight 6 va veni cu câteva moduri automate de control, inclusiv SmartDronies, CineShots și Follow Me.

Potrivit lui Parrot, Anafi va fi lansata pe 1 iulie 2018, la un preț de 699 dolari.

Sursa: techspot.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.