creare site

Cineva a trimis 300.000.000 USD echivalent în bitcoini cu un comision de 0,04 USD

Forumul Reddit s-a sesizat imediat, când o tranzacție de câteva sute de milioane de USD a fost raportată de rețeaua Bitcoin, la un cost apropiat de zero. Un portofel de origine necunoscută a primit 48.500 bitcoini și s-a plătit o taxă de trasfer de doar 675 Satoshi (0.04 USD).

La cursul de schimb actual, acest lucru ar reprezenta un total de aproape 300 milioane dolari trimiși în câteva minute, conform imaginii de mai jos:

Mai multe site-uri au documentat această tranzacție nu numai din cauza sumei de sute de milioane de dolari, ci și pentru că reprezintă un avantaj practic al utilizării criptomonezilor pe piața financiară. Comparativ cu tranzacțiile bancare obișnuite, acest transfer reprezintă o revoluție pentru sistemul bancar.

Uzual acest tip de tranzacție prin sisteme tradiționale, poate depăși câteva zile datorită procedurile și mai ales dacă părțile sunt situate în țări îndepărtate!

Datorită implementării soluțiilor din stratul doi, tranzacțiile cu bitcoin au reușit să își reducă costurile, iar în aceleași timp au facilitat adopția acestuia. Aceste progrese tehnologice s-au dovedit a fi reușite, în ciuda criticii altor criptomonede, cum ar fi Bitcoin Cash.

Sursa: ethereumworldnews.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.