creare site

Cum să dublezi 100.000 euro în mai puțin de un an?

În primul rând acest articol nu este pentru cei care nu știu ce e bitcoinul, și mai mult, dacă nu ai avut bitcoin, nici nu are sens să citești acest articol, pentru că, nu e pentru nasul tău!

Acum că mi-am selectat audiența, vreau să vă povestesc despre Electroneum – care la momentul redactării are o valoare 0,01 USD.

Valoarea acestuia o să crească, însă dacă acum investiți 100.000 euro în Electroneum ori ETN, șansele ca acesta să ajungă la 0,02 USD în mai puțin de un an sunt de aproape 99,9%. Așadar, nicio bancă nu vă poate dubla 100.000 euro în mai puțin de un an, așa cum o poate face o criptomonedă.

În plus, este greu de explicat în cuvinte, sentimentul de a avea 100.000 euro “într-un” telefon!

Sigur, există și o șansă de 0,01% ca acest lucru să nu se întâmple în acest an, însă cei care au tranzacționat criptomonezi știu că timpul le va regla pe toate, adică criptomoneda are o direcție sigură în sus. Trebuie doar să privim cursul bitcoinului și să știm că o dată ce cursul lui a ajuns la 20.000 USD, va mai ajunge a II-a oară acolo!

Dacă vreți să testați criptomoneda Electroneum și să o minați cu telefonul, atunci pormoneul acestei criptomonezi se poate instala de aici – dacă citiți acest articol de pe smartphone!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.