Cum putem altera lumea fizică cu ajutorul gândurilor noastre?

Masaru Emoto a fost un adept al paraștiinței aplicate și al fizicii alternative din Japonia, care a declarat că a intrat în contact cu fenomenul fizico-chimic al concentrării de molecule de apă în SUA, și cu tehnologia referitoare la rezonanța câmpurilor magnetice și analiza lor.

Emoto a fost implicat în experiente neortodoxe cu apa încă din 1990, și a susținut că apa are capacitatea de a absorbi și stoca influențele generate de gânduri și emoții.

El a ajuns la aceste concluzii în decursul experimentelor cu apă îmbuteliată, pe care el a gratificat-o cu mesaje pozitive de genul “mulțumesc” sau cu mesaje negative precum “război”, după care a înghețat-o și a fotografiat și comparat rezultatele.

A observat că există diferențe în cristalele înghețate din punct de vedere morfologic și estetic, și utilizând criterii avansate de diferențiere, a stabilit existența unor conexiuni între aparența cristalelor înghețate și calitatea apei.

Conform concluziilor sale, apa care a primit un calificativ pozitiv a format întotdeauna cristale pure și perfecte, în timp ce apa care a primit un calificativ negativ a format cristale strâmbe și diforme.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Sursa: disclose.tv

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.