Mesajele pe care extratereștrii le trimit oamenilor

În urma analizelor efectuate asupra mesajelor pe care formele de viață extraplanetare le-au trimis oamenilor în decursul întâlnirilor cu ei, s-au putut discerne cinci tipuri de mesaje:

1) Ecologic:

Ei ne spun că noi, oamenii, corupem totul, că contaminam oceanele și oxigenul cu reziduuri toxice și chimice, și că amenințările nucleare pun în pericol existența noastra pe Pamant.

2) Științific:

În majoritatea cazurilor, mesajele științifice sunt captate și ppăstrate în cel mai mare secret de către guvernele diferitor țări, în special de către America de Nord și Rusia, datorită gravelor implicații pe care le au.

3) Tehnic:

Mulți dintre cei care au intrat în contact cu extratereștri au primit de la ei instrucțiuni referitoare la creearea de diferite patente ce ar reprezenta capodopere inginerești care ajută enorm omenirea să avanseze și să evolueze.

4) Cosmogenic:

Acest tip de mesaje face referire la originea Universului și la existența unui Creator pe care extraterestrii îl consideră Cauza Primordială sau Adâncul și Supremul.

5) Moral:

Acestea fac referire la un set de norme de conduită pe care oamenii ar trebui să îl adopte, ce implică dragostea de semeni, și sfătuiesc că ele să fie răspândite cât mai mult, pentru a fi urmate de un număr cât mai mare de oameni.

Sursa: alienblog.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.