AIDOGE se pregătește să crească de 10x?

aidoge

12 iunie 2023 va fi vârful acestei creșteri masive!

Nu am fost niciodată un fan al criptomonedelor de tip meme, cum ar fi cunoscutul Dogecoin și mai recent PEPE.

Desigur, aceste criptomonede au beneficiat de un marketing puternic care le-a facilitat această creștere spectaculoasă și fără fundație, iar cei care au coordonat campania de marketing, au știut ce fac și evident au ieșit cu buzunarele pline. Aceste criptomonede de tip meme, nu aduc prea multe beneficii societății, dar trebuie să le punem pe radar, pentru că, în acest moment când piața cripto se mișcă cu greu în trend ascedent, câteva meme-uri, cresc mai mult decât ar trebui, iar criptomonede care aduc inovații în domeniu, cum ar fi Kaspa sunt puse în umbră de proiecte de tip meme, care fac profit pentru creatorii lor și a celor care participă la campania de marketing.

Multe mame-uri sunt promovate pe Tiktok și pe alte canale sociale, iar de aici se vede că unele au creșteri masive, pentru că, mulți investesc în astfel de proiecte.

De ce 12 iunie este termenul la care AIDOGE, sau ArbDoge va crește de aproape 10x?

Această predicție este realizată de CoinCodex, care zilele trecute a prezis un BTC la cca. 28.000 USD, ceea ce s-a și întâmplat. Dar revenind la AIDOGE, cred că acesta va beneficia în curând de o promovare masivă ca să crească de 10 ori, iar având în vedere valoarea totală a lui AIDOGE sau ArbDoge.AI este puțin peste 53 de milioane de $, iar această valoare ar putea ajunge în următoarea perioadă la cca. 500 milioane sau chiar 1 miliard de $.

Pare posibil sau imposibil, un singur lucru este cert, în criptomonede nu investiți mai mult decât vă permiteți să pierdeți, iar în meme-uri nu v-aș sugera să investiți, riscurile de a pierde banii învestiți sunt mult mai mari, decât într-o criptomonedă cunoscută!

Nu pot să nu observ, dar știrile cu AIDOGE, au început să se înmulțească! Vedeți aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.