A fost prins cu bitcoini falși la caseria unei bănci cunoscute!

înselătorii cu bitcoin

Un valutist bihorean recunoscut în lumea interlopă, a fost prins la caseria unei bănci importante în timp ce încerca să-l convingă pe casier să-i schimbe 5 bitcoini în lei.

Evident bitcoini erau falși, fiind tipăriți de către valutist cu o placă video Radeon RX Vega 64 legată la un ploter Cannon TX 3000 în hala acestuia din Episcopia – un cartier mărginaș din Oradea. Bitcoinii valorau cca. 30.000 euro la momentul redactării acestei știri, iar casierul s-a prins de țeapa pe care valutistul a vrut să i-o pună la cale și a sunat la 112!

Poliția i-a arestat pe amândoi, pentru că, în buzunare cei doi aveau bancnote tipărite cu sigla bitcoin, iar adresele de pe aceste bancnote nu funcționau, polițiștii încercând să scaneze codul QR cu propriul portofel din smartphone, însă în zadar!

În această acțiune, Poliția a folosit un detector de metale grele și un câine care a fost hrănit timp de 24 ore cu cocaină și zahăr contrafăcut! Totuși, valutistul bihorean a recunoscut că în timpul liber îi place să încerce să spargă casa de schimb virtuală Binance.

Nu vom reveni cu alte detalii, pentru că această știre este fictivă! Cei care doresc să cunoască mai multe despre moneda digitală bitcoin se pot documenta pe google.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 1 = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.