creare site

Cca. 1 miliard de Euro se investesc pe zi în criptomonede!

În acest moment lumea valutelor virtuale numără peste 2000 de valute virtuale, la care mai putem adăuga Bitcoin, Ethereum, Electroneum și Ripple.

Dacă privim valoarea tranzacțiilor în ultimele 24 ore pe coinmarketcap.com, o să vedem o cifră de cca. 11 miliarde de Euro. Așadar, eu am presupus această cifră din titlu, pentru că, se realizează multe investiții din cirptomonede în criptomonede.

Sunt multe estimări, dar un lucru este evident, în acest ritm de numai 1 miliard de Euro investiți pe zi în criptomonede, numerarul va pierde din ce în ce mai mult teren, și probabil că în cinci ani toți vom fi “obligați” să avem un pormoneu virtual în telefon cu diferite valute virtuale. Oricum, se estimează că bitcoinul va atinge 250.000 de USD până în 2022, dintr-un considerent simplu și logic, cca. 10 trilioane de USD vor fi investiți în bitcoin.

Pe de altă parte, unele bănci au început să copieze conceptul Bitcoin și blockchain, ceea ce indică acestea din urmă se văd copleșite de valutele virtuale, din toate punctele de vedere, viteza tranzacțiilor, comisioane mici, siguranța banilor etc.

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.