creare site

5 milioane de români ar putea aduce în țară 5 milioane $ lunar, cu ajutorul unei aplicații!

Nu mă refer doar la românii plecați peste hotare, ci în discuție intră toți românii care dețin cel puțin un smartphone Android ori iOS.

Dacă stăm să ne aducem aminte de bitcoin, acesta a avut o valoare derizorie când s-a lansat, și totuși în prezent prea puțini se pot atinge de un singur bitcoin.

Electroneum este recent aplicația care generează criptomonede în cloud, chiar și atunci când telefonul este oprit ori nu are Internet.

Astăzi un electroneum sau 1 ETN cum este denumită această valută virtuală, valoarează foarte puțin, 0,006 euro la momentul în care scriu această știre.

Rețineți că, această aplicație nu consumă resursele telefonului, pentru că activitățile de minare au loc pe calculatoare mai puternice ca un smartphone.

Ei bine, orice telefon care este “pus la muncă”, poate aduce cca. 100 ETN pe lună în portofelul virtual al posesorului. Probabil mai mult, iar această sumă înseamnă cca. 1 USD pe lună. Da știu, nu este mult, dar la un moment dat, un ETN va ajunge să valoreze 1 euro, iar într-un an dacă strângi 1200 ETN pe telefon, la un moment dat (poate dura 2 ani ori mai mult), va fi bine să știi că ai deoparte 1200 euro. În plus, criptomoneda Electroneum este limitată la 21 miliarde de unități, așadar inevitabil o să-i crească valoarea în timp!

Ei bine dacă 5 milioane de români ar mina această monedă lună de lună, românii ar fi împreună mai bogați cu 5 milioane de USD în fiecare lună! Nu neglijați sumele mici!

De altfel, orice român ar putea deveni deținătorul acestei criptomonede, fără niciun cost, ci doar cu efortul de a-și instala aplicația care necesită mai mulți pași de efectuat, necesari din punct vedere al securității, pentru că, în fond discutăm despre bani!

Iar Electroneum vă oferă ocazia să vedeți cum este să dețineți o criptomonedă asemănătoare cu bitcoin și cum este să transferați bani fără a merge la bancă sau a apela la aplicația unei bănci!

Dacă credeți că, împreună putem deveni mai bogați cu 5 milioane de USD în fiecare lună, distribuiți acest articol, vorbiți cu prietenii voștri despre Electroneum!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.