creare site

Tesla a lansat Modelul 3 în valoare de 35.000$, dar se comercializează doar online – oriunde în lume!

Tesla a lansat pe 28 februarie Modelul 3 Standard cu o autonomie de 220 mile (350 km), 210 km/h viteză maximă, 0 – 100 km/h în 5,6 secunde – prețuit la 35.000 USD.

Cu toate că este mai ieftin, în termeni de siguranță, rămâne în zona cea mai ridicată, de 5 stele cu cea mică probabilitate de rănire!

De asemenea, există și o versiune mai performantă a lui Model 3, Standard Range Plus care oferă o autonomie de 400 km, 0 – 100 km/h în doar 5,3 secunde, viteză maximă 225 km/h, și mai multe caracteristici interioare premium la 37.000 USD.

Însă, pentru a menține aceste prețuri, Tesla va comercializa acest model numai online, oriunde în lume! De asemenea, cei care nu sunt mulțumiți de Tesla Model 3, o pot conduce 1600 km și ulterior o pot returna, primind înapoi toți banii! Iar, Tesla chiar îndeamnă astfel de achiziții, spunând că: “ați putea cumpăra un Model 3, să-l conduceți câteva sute de kilometri pentru o excursie de weekend cu prietenii și apoi să-l returnați gratuit.”

Trebuie să reținem că, Tesla are cel mai mare scor de satisfacție al consumatorului, comparat cu orice altă mașină!

În același timp, Tesla va crește investiția în sistemul de servicii, cu scopul de a livra un serviciu în aceeași zi, dacă nu chiar de aceeași oră, și cu servicii servite direct la client, practic clientul nu va mai merge la service!

În plus, Tesla a lansat un firmware pentru Modelul 3 Long Range cu tracțiune pe puntea spate, care extinde autonomia la 520 km, iar viteza maximă crește la 260 km/h.

În încheiere, vreau să anunț că, Nissan tocmai a lansat LEAF S PLUS care pornește de la 36.550 USD și oferă o autonomie de 363 km!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


36 ÷ = 6

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.