creare site

Electroneum a lansat telefonul de 80$ care își recompensează cumpărătorii cu criptomonedă!

Startup-ul Electroneum a lansat recent un smartphone accesibil cu Android, care își recompensează utilizatorii cu criptomoneda ETN.

Noutatea a fost anunțată luni, iar compania a declarat că noul său smartphone M1 este certificat Google Mobile Services (GMS), și aduce pe piață minarea de criptomonedă în cloud, care le facilitează utilizatorilor să obțină criptomonede prin intermediul aplicație Electroneum, care se poate descărca pe iPhone și Android.

Cu toate acestea, smartphone-ul de 80 USD va mina doar ETN, care va returna în portofelul virtual al cumpărătorului până la 3 USD pe lună. După ce aplicația a fost instalată, minarea poate decurge și offline.

Valuta digitală ETN câștigată de utilizatori pot fi utilizată pentru a achita servicii precum ar fi reîncărcările cartelelor pentru telefoanele mobile, servicii și cumpărături online. Electroneum este, de asemenea, tranzacționabil pe burse, în prezent 1 ETN valorează de aproximativ 0,0073 dolari la momentul redactării știrii. Potrivit datelor furnizate de CoinMarketCap, în prezent Electroneum, are o capitalizare de piață în jurul valorii de 65 milioane de dolari.

Telefonul M1 dispune de 4G, 8 GB RAM, 32 GB de spațiu de stocare, două sloturi SIM și este propulsat de un procesor Quad Core de 1,3 Ghz. Camerele foto sunt de la “începutul” anilor 2000, sunt de 5 megapixeli (în spate) și de 2 megapixeli (în față).

Aparent prețul telefonului este foarte accesibil, deoarece Electroneum vizează țările în curs de dezvoltare și să crească adoptarea criptomonedei ETN. În unele țări, compania poate oferi telefonul la un preț chiar mai mic, cca. 60 de dolari.

“În primul rând, vom vinde M1 în Africa de Sud, deoarece aceasta este prima noastră piață de lansare”, a declarat pentru CoinDesk, Nick Cook, șef de operațiuni la Electroneum. “M1 va fi vândut prin intermediul furnizorilor locali.”

Cook a mai spus că dispozitivul va fi comercializat și pe Amazon-ul din Africa de Sud în următoarele săptămâni.

Fondatorul și CEO-ul Electroneum, Richard Ells, a declarat pentru CoinDesk:

“Africa de Sud a fost o alegere evidentă pentru noi. Am efectuat un sondaj amplu în țară și am constatat că, 97% dintre respondenți au spus că ar dori să utilizeze ETN pentru a plăti abonamentul de telefon și de date mobile “.

Electroneum a colaborat cu firma HackerOne, care este de asemenea, utilizată de Departamentul Apărării al SUA pentru a-și securiza rețeaua, a declarat Cook pentru CoinDesk.

Sursa: coindesk.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.