24.Outpost Firewall Free

www.agnitum.com
Windows 2000/XP/2003/Vista/7
In general consider ca firewall-ul integrat in sistemul de operare Windows XP este suficient si isi face datoria cu succes, din el putand sa deblochezi anumite porturi, cand spre exemplu
utilizezi o aplicatie P2P. Daca nu sunteti multumiti de ceea ce ofera standard sistemul de operare Windows, sau nu aveti incredere in produsele integrate in sistemul de operare, atunci puteti apela la mai multe programe similare, care reprezinta o alternativa a firewall-ului integrat in sistemul de operare.
Outpost Firewall, spre deosebire de alte programe firewall, te protejeaza de toate atacurile interne si externe imediat ce s-a instalat. Outpost este primul firewall cu o arhitectura deschisa si cu suport pentru plug-in-uri, astfel, capabilitatile lui pot fi extinse cu usurinta de dezvoltatori din intreaga lume.

Avantajele oferite de Outpost Firewall:

-protectie firewall de baza;

-monitorizarea conexiunilor – iti faciliteaza sa vezi activitatea retelei tale in timp real, te ajuta sa descoperi conexiunile nepotrivite si sa le inchizi imediat;

-protectie in timpul navigarii web – mentine intimitatea ta pe Internet, si protejeaza browser-ul tau de amenintarile care se gasesc pe Internet.

Imediat dupa instalare poti seta firewall-ul Outpost sa functioneze timp de o saptamana intr-un mod in care sa invete aplicatiile pe care le folosesti, pe de alta parte integreaza mai multe setari predefinite pentru programele cunoscute si dupa ce Outpost Firewall s-a pus in functiune el dezactiveaza firewall-ul standard din Windows.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 9 = 72

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.