23.Comodo Internet Security

Comodo Internet Security

Descarcă Comodo Internet Security

Windows XP/2003/Vista/7
Nu am fost niciodata incantat de solutiile hardware sau software sau de orice produse care pe langa ceea ce stiu sa faca cel mai bine, mai pot sa realizeze inca doua trei sarcini in plus. Dar timpul a trecut si am inceput sa ma impac cu solutii de genul “all-in-one”.

Pe scurt, un program antivirus bun isi duce la bun sfarsit sarcinile lui, un firewall considerat eficient blocheaza ceea ce trebuie sa blocheze, insa cand cele doua programe se combina sub un singur nume = Internet Security. Suitele “Internet Security” au evoluat si pe langa integrarea unui antivirus si firewall, mai pot integra un filtru antispam, un program anti-rootkit-uri etc.

Evident, fiecare companie care realizeaza o suita de acest gen incearca sa isi atraga clientela, cu o suita care cuprinde cat mai multe protectii, adica o suita care este din ce in ce mai sigura in ochii cumparatorului.

Achizitia unei astfel de suite porneste premiza ca respecti-va marca in trecut reprezenta un antivirus bun sau un firewall bun. Sunt mai multe suite cunoscute pe care le prefer – dintre
cele platite, inclin sa cred ca sunt destul de performante si din punct de vedere concurential, multe marci cunoscute lupta de pe pozitii aproape egale.

Cu toate acestea, cea mai importanta parere este cea a cumparatorului final, pentru ca el doreste sa fie protejat de toate amenintarile online si offline, de aceea va alege o suita “Internet Security” care este apreciata in toata lumea! Acasa nu folosesc nicio suita “Internet Security” platita, ci folosesc mai multe programe gratuite care pot sa spun ca inlocuiesc cu succes suitele de tip Internet Security. Cel putin pana in prezent solutiile gratuite pe care le-am folosit s-au descurcat bine, dat fiind dovada ca sistemul meu nu a fost infectat intr-un mod in care sa nu-l mai pot repara.

Revenind la Comodo Internet Security sau cunoscut si sub numele de Comodo Firewall + Antivirus, Comodo era apreciat in trecut ca si Comodo Firewall Pro si Comodo Antivirus, insa prin contopirea celor doua programe, s-a nascut Comodo Internet Security si s-a suspendat programul Comodo Firewall Pro. Conform producatorului, Comodo Internet Security combina un firewall si un antivirus care iti protejeaza calculatorul tau de : virusi, rootkituri, troieni, programe malitioase etc. In final, Comodo Internet Security reprezinta o alternativa a suitelor Internet Security platite, insa dupa mai multe cautari online, inclin sa cred ca, Comodo Internet Security este prima suita Internet Security gratuita!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.