creare site

Vademecum Junior vs. Astera kids

Pasta de dinti Astera kids are un pret corect!

Consider pastele de dinti marca Vademecum pentru adulti ca fiind alegerea numarul unu daca le comparam cu concurenta. Pe piata celor mai mici clienti insa, se pare ca Vademecum si-a gasit nasul. Astera kids nu este o marca la fel de cunoscuta ca si Vademecum, iar trecerea de la pasta de dinti destinata adultilor la cea pentru copii devine un reflex in a nu alege o marca concurenta.

Adica, noi, ca si adulti, cunoastem marca Vademecum si o utilizam constant, sau daca nu, am folosit cel putin o data o pasta de dinti Vandemecum, si atunci cand cautam o pasta de dinti pentru cel mic vom alege cu usurinta marca Vandemecum, fiindca ne este cunoscuta. Diferenta tehnica dintre marca Astera kids si Vademecum Junior este inexistenta.

Varsta pana la care se adreseaza cele doua paste de dinti pentru copii
Astera kids se adreseaza copiilor de la varsta de 0 pana la 4 ani. Vandemecum Junior se adreseaza copiilor de la varsta de 0 pana la 6 ani.

Design

Ambalajul Vademecum Junior are un design foarte simpatic, crocodilul de pe ambalaj cu periuta de dinti in mana dreapta parca il convinge pe cel mic sa se spele pe dinti si discutam de un tub cu pasta de dinti mai mic, si care sta in picioare (avand un capac care faciliteaza acest lucru) si evident ne permite sa optimizam mai bine spatiul care este si asa destul de mic din baie. Ambalajul produsului Astera kids este in tiparul cu care suntem obisnuiti, adica normal, fiind o cutie in care este introdus tubul cu pasta de dinti. Fontul de pe eticheta produsului Astera kids, este extrem de mic, iar cel de pe eticheta Vademecum Junior este cu ceva mai mare, si recunosc ca se poate citi cu mai multa usurinta.

“Fara zahar” (in teste)
Ambele paste de dinti, Vandemecum Junior cat si Astera kids se lauda ca nu contin zahar. Sincer nu sunt chimist si nu am putut sa testez continutul de zahar, dar pasta Vandemecum Junior este cu mult mai dulce ca si pasta Astera kids (probabil aroma este mult mai puternica). Deci, oare “No Sugar” de pe eticheta pastei de dinti Vandemecum Junior este doar o iluzie “pentru cei mari” sau ar trebui sa ne raspunda chimistii?

 

Pret & popularitate
Ei bine am ajuns la punctul cel mai sensibil. Marca Vademecum este cunoscuta publicului larg pentru ca a beneficiat de multa mediatizare la TV. Marca Astera kids are un deficit in sensul mediatizarii. Cantitatea de pasta de dinti continuta de ambele produse din teste este la fel, de 50 ml, pretul celor doua produse este complet diferit. Vademecum Junior costa* 5,99 lei cu TVA, iar Astera kids costa* 3,49 lei cu TVA.

In final
Ambele paste de dinti au o densitate medie spre mica, iar imediat dupa ce incepi sa te speli pe dinti se “dizolva” repede, in sensul ca isi pierd repede densitatea initiala. La copii nu vreau sa discutam de durata prospetimii pe care o lasa pasta de dinti dupa ce te-ai spalat, pentru ca, sunt rare momentele in care cei mici dupa ce s-au spalat pe dinti nu mai gusta nimic si se joaca sau se culca. Eu aleg pasta de dinti Astera kids, pentru ca nu exista nicio diferenta majora intre cele doua, exceptie ca pasta Vandemecum Junior este foarte dulce la gust in comparatie cu Astera kids.

*Pret valabil la data de 01.02.2013 in Oradea, pretul in alte orase/magazine poate fi diferit!

Despre Astera kids STRAWBERRY
Ingrijirea timpurie a danturii copiilor reprezinta o investitie pe viata. Pentru dinti albi si sanatosi, protejeaza impotriva cariilor. Microgranule colorate. Curata delicat dintii de lapte ai copiilor. Nu contine zahar, are o aroma atractiva copiilor. Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica: sub supravegherea unui adult, pentru spalatul dintilor se utilizeaza o cantitate corespunzatoare volumului unui bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea. In cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical. Importator/distribuitor: Elgeka Ferfelis Romania S.A. Str. Drumul intre tartale, nr. 150-158, Sector 3, Bucuresti; Tel./fax +4 021/204.66.00. Contine monoflourofosfat de sodiu 0,38% – 500 ppm F.

Despre Vandemecum Junior wiht Flouride & Calcium – mild Strawberry Taste

Pasta de dinti pentru copii pentru protectie completa impotriva cariilor si a placii. Contine calciu un nivel de fluor de 500 ppm, adecvat pentru copii 0-6 ani si recomandat de medicii stomatologi pentru dinti de lapte puternici. Supravegheati perierea pentru minimizarea inghitirii. In cazul ingerarii de fluor din alte surse, consultati medicul stomatolog sau alt doctor. Producator: Schwarzkopf & Henkel Production Europe GmbH & Co. KG, Henkelstr. 67, DE-40589 Dusseldorf. Distribuitor Henkel Romania S.R.L., str. Ionita Vornicul 1-7, Sector 2, Bucuresti, schwarzkopf.ro@ro.henkel.com

1 Comment

  1. si pasta de dinti pentru adulti este extraordinara, sustinand variabila pret-calitate.

    eu o folosesc de foarte multa vreme si sunt incantata de fiecare data de aroma cat side senzatia de prospetimea pe care o am dupa folosire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 ÷ 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.