creare site

Scutecele Nappies Premium vs. ?

Scutece_nappies

Achizitia de scutece Nappies Premium va poate salva anual 220* de lei din portofel!

Recunosc ca scutecele Pampers au o notorietate atat de mare incat lumea spune ca, “cumpara Pampers” in loc sa spuna corect ca achizitioneaza scutece marca Pampers.

Scutecele Pampers sunt intr-adevar de nota 10, nu-mi aduc aminte sa fi avut probleme cu vreun scutec, ca s-ar fi rupt orice alta problema. Practic cand spui Pampers, spui experienta, calitate si poti fii sigur ca este un scutec care are o grija considerabila pentru pielea bebelusului tau. Unele persoane cu care am vorbit imi spuneau ca alte scutece decat marca Pampers ii irita pielea copilului si de aceea trebuie sa utilizeze numai scutece Pampers, pentru ca au incercat degeaba numeroase alte marci. Cu copilul meu nu am patit asa ceva, insafiecare organism reactioneaza diferit, dar in general marcile care se pot cumpara si se afla legal in magazine sunt testate dermatologic si sunt produse de calitate mijlocie pana la foarte bune sau remarcabile, si in mod normal nu ar trebui sa existe nicio problema, dar recunosc ca pana nu le incerci pe “pielea ta”, nu poti sa iti faci o opinie!

Scutece Nappies Premium vs. scutece Pampers

Marca Nappies Premium sunt o premiera absoluta, pentru mine cel putin, nu am verificat, dar este pentru prima ora cand le vad intr-un magazin Kaufland. Calitatea acestor scutece este aproape perfecta, exceptie doar ca nu sunt parfumate. Desigur poate fi un avantaj, pentru ca parfumul poate reprezenta un risc care ar putea duce la iritarea pielii copilului. Din testele pe care le-am efectuat pana acum, nu am avut nicio problema cu aceste scutece, si se aseamana din multe puncte de vedere cu scutecele Pampers, fiind foarte subtiri, avand benzi elastice, fiind capabile sa absoarba bine lichidul si sa lase uscata pielea bebelusului.

Lupta pentru cel mai bun pret*
Scutecele Pampers au inceput sa aiba un concurent serios, Nappies Premium avand o calitate similara, insa pentru pretul de aproape 22 lei achizitionezi 24 de scutece Nappies Premium din categoria 12 – 25 kg (marimea 5), pe cand scutecele Pampers din categora 11 – 25 kg (marima 5) costa aproape 21 de lei si contin doar 16 scutece. Daca este sa facem un calcul rapid, pentru un scutec Pampers platim 1,31 lei, iar pentru un scutec Nappies Premium platim 1,09 lei. Diferenta de 0,22 bani conteaza daca ne raportam la o medie anuala de 1000 de scutece, diferenta dintre cele doua produse fiind de 220 lei la 1000 de scutece achizitionate. Deci iata ca putem face economii anuale cu scutecele Nappies Premium.

*Calculul a fost realizat pentru achzitia anuala a 1000 de scutece.
Preturile sunt valabile incepand cu luna ianuarie 2013, in orasul Oradea.

Despre Nappies Premium

Scutece de unica folosinta maxi, 24 de bucati
1.Elastice si moi: benzi de prindere Super-Strech pentru mai multa libertate de miscare si pentru o adaptare optima a formei! Sistem de prindere tip velcro reutilizabil.
2.Uscat si catifelat: interior absorbant foarte puternic si sigur pentru o preluare rapida si absortie sigura a umiditatii! Strat catifelat si compatibilitate optima cu pielea bebelusului!
3.Extrasubtire, comod si sigur: interior absorbant extrasubtire si strat de distributie puternic in interiorul scutecului pentru mai multa libertate de miscare! Blocare flexibila a scurgerii si terminatii elastice la picioare pentru mai multa siguranta!
4.Delicat pe piele si soft: Strat exterior foarte moale! Stratul de protectie activ permite patrunderea aerului spre pielea bebelusului dvs.!Se confirma compatibilitatea cu pielea din punct de vedere dermatologic. Nu contine latex natural!

Pungile de plastic nu sunt jucarii. A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol de sufocare.

Satisfactie garantata: K-Classic reprezinta calitate – garantat. De aceea, daca nu sunteti multumit, va returnam banii.

Distribuitor: Kufland Romania SCS, str. Barbu Vacarescu, nr. 120 – 144, sector 2, 020284 Bucuresti. Tara de origine: Cehia.

A se consuma, de preferinta, inainte de: vedeti eticheta!

*Pret valabil la data de 28.01.2013 in Oradea, pretul in alte orase/magazine poate fi diferit!

2 Comments

  1. Buna! Am folosit si noi aceste scutece dar, ce nu mi-a placut la ele este faptul ca, acele granule mai ies afara dupa ce se termina stratul de vata din spate si din fata, mai precis in capetele scutecului si il zgarie pe copilas, se simpte si la pipait, in rest absortia e buna si de subtirele la fel, desenele nu prea ne plac, eu optez pentru marca happy fexi system, sunt moi, foarte subtiri si au elastic la spate, absorb foarte bine, desene dragute, tot ce vrei, mentionez ca inainte nu-mi placeau deloc dar acum le adoram eu mamica, care o schimb si fetita mea care se simpte bine in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 4 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.