Uncharted 4, probabil cel mai renumit și râvnit joc exclusiv de PS4

Uncharted 4, probabil cel mai renumit și râvnit joc exclusiv de PS4, oferă o grafică extraordinară, amplificată de o poveste interesantă, împânzită de aventură și inamici dornici să își testeze la capacitate maximă armele din stoc!

Bineînțeles în mai mare măsură pe Nathan Drake, personajul principal al seriei, dar și pe echipa lui: soția Elena Fisher, fratele său mai mare, Sam, Sully (Victor Sullivan), un alt prieten vânător de comori și totodată mentorul lui Drake și fosta iubită a lui Drake, Chloe Frazer, o pasionată de aventură și comori, binecunoscută în lumea interlopă.

Jocul este third person, exact ca celelalte din serie și pe lângă grafica de excepție, oferă și acțiune pe măsură, puzzle, aventură și posibilitatea de a vă descoperi nivelul de dexteritate prin cele 5 nivele de dificultate de care beneficiază.

Cel mai greu nivel de dificultate “Crushing” este după cum spune și numele zdrobitor de greu chiar și pentru cei mai avansați jucători din modul multiplayer. Totuși nu este atât de exagerat cât nivelul “Brutal” din seria Uncharted Collection, nivel ce se activează, doar după finalizarea jocului pe nivelul “Crushing” (Nivelul “Brutal” există doar pe PS4, seriile 1,2 și 3 pentru PS3 nu dispun de acest nivel de dificultate).

“Brutal” este strict pentru profesioniști. Imaginați-vă că din capitolul 4 acest joc este aproape imposibil de parcurs, dacă aveți acuratețe veți avea tot timpul exact atâtea gloanțe în pistol câți inamici veți avea în acel moment în fața voastră și îi veți putea lichida numai prin head shot. Ați ratat un foc și puteți reîncepe…fun isnt’t it?

Modul multiplayer este deosebit de interesant și atractiv (team deathmatch 5 vs 5) și pune la dispoziția jucătorului posibilitatea de a selecta: sniper, medic, atacant etc., fiecare având și abilități secundare diferite. Good luck! Have fun!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 ÷ = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.