Just Cause 3 este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune și aventură!

Just Cause 3 este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune și aventură pe care aveți ocazia să-l jucați.

Acțiunea acestui joc mirific se desfășoară într-un mediu open world cu o suprafață generoasă, avându-l ca erou principal pe Rico Rodriguez, dintr-o perspectivă third-person.

Față de seria anterioară (Just Cause 2), Rico are în dotare un wingsuit care îi permite să acționeze și să se deplaseze mult mai eficient și mai rapid, comparativ cu tradiționala parașută, switch-ul dintre cele două făcându-se aproape instant.

Chiar dacă dotările de care dispune Rico i-ar stârni invidia și lui Batman, confruntarea cu inamicii deosebit de agresivi nu va fi chiar ușoară pentru jucătorii care nu a avut de-a face măcar cu nivelul ‘hard’ de dificultate al seriei anterioare (Just Cause 2), care spre deosebire de Just Cause 3 permite setarea nivelului de dificultate.

Chiar și jucătorii înverșunați au nevoie uneori de o strategie bine definită pentru a cuceri un teritoriu nou. Odată ce ați finalizat misiunile principale pentru a finaliza povestea, veți avea apoi oportunitatea de a explora un teritoriu vast, care pe alocuri este mai greu de cucerit decât majoritatea misiunilor pe care vi le oferă povestea principal.

Jocul în sine vă oferă pe lângă posibilitatea de a deturna orice vehicul terestru, acvatic sau aerian, inamic sau civil, o serie de provocări de dexteritate, tocmai pentru a satisface toate gusturile iubitorilor de acest gen. Chiar dacă pe PC-urile mai învechite și chiar pe consolele Xbox One și PS4 veți avea uneori surpriza unei scăderi considerabile de FPS-uri, exploziile din jur, avalanșa de clădiri spulberate, ploaia de foc și gloanțe prin care veți trece vă va face să uitați de acest ‘mic’ impediment.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 7 = 63

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.