Un fizician și fiul său au construit un LAMBORGHINI cu o imprimată 3D

În urmă cu cincisprezece ani, Asociația cinematografică a Americii lansa un anunț public împotriva pirateriei – care sa transformat de atunci într-un meme – destinat celor care au descărcă ilegal filme online.

Fizicianul Sterling Backus imprimă 3D în propria sa curte un supercar inspirat de la modelul Lamborghini Aventador, așa cum raportează Revista 3D Media Media Network. El împreună cu fiul său au lucrat la proiect timp de aproape un an și jumătate. Sterling a investit deja în proiect aproximativ 20.000 de dolari.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Până acum au imprimat caroseria, farurile, stopurile și chiar orificiile de aerisire dintr-o varietate de materiale plastice. Pentru a se asigura că mașina este în siguranță pe stradă, Backus a înfășurat unele componente imprimate 3D în fibră de carbon.

Tehnic, mașina nu este compusă doar din piesele tipărite 3D în întregime, ci: motorul, șasiul și alte piese structurale au fost cumpărate separat.

“Obiectivul nostru a fost acela de a arăta mașina în școli locale ca proiect STEAM, pentru a atrage copiii interesați de știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică”, a declarat Backus pentru Media Printing Media Network.

Și da, nu este piraterie, potrivit lui Sterling.

“Designul pieselor se bazează pe Lamborghini Aventador, dar am schimbat în mod semnificativ fiecare piesă, pentru a adăuga propriul design”, a adaugat Backus. “În plus, nu s-au construit matrițe și piesele nu sunt de vânzare. Acesta este un singur proiect, și nu este pentru comercializare. “

Sursa: futurism.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.