auto bara

Reîncarnat într-un copil de 3 ani și-a identificat ucigașul!

Reîncarnarea este un subiect pe care cel puțin nu l-am văzut demonstrat în viața reală până acum.

Povestea pe care urmează să o auziți este adevărată. Imaginați-vă că sunteți părinții unui copil mic și, imediat ce copilul poate să vorbească și să-și exprime ideile, el începe să vă povestească despre o viață anterioară. Oare ce i-ați răspunde?

În cazul acestui copil, lucrurile nu s-au oprit la o simplă relatare. El a insistat în permanență că își amintea de o viață trecută și că, în acea viață, a fost ucis. Băiatul i-a dus pe părinți într-un loc exact și le-a arătat că acolo a murit. Părinții s-au simțit obligați să îl creadă și au început să sape la fața locului.

Ghiciți?!? Au găsit un schelet și un craniu! Pentru a deveni și mai credibil, băiatul și-a condus părinții la locul unde se afla toporul cu care a fost ucis. În plus, se crede că, semnul roșu pe care îl are de la naștere are legătură cu ceea ce s-a întâmplat în trecut.

În cele din urmă, băiatul le-a spus părinților numele exact al ucigașului său și, după un timp, bărbatul a fost găsit și a mărturisit crima. Reîncarnarea este încă în domeniul teoriei din punctul de vedere al științei, dar această poveste este extrem de convingătoare și dificil de pus la îndoială. Dvs. credeți în reîncarnare?

Sursa: anonews.co

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × 1 =