Trotineta electrica MYRIA MY7009BK

În primul rând vreau să vă spun că sunt un client constant al firmei Altex, nu vreau să ascund acest lucru!

Însă, spre deosebire de mine se pare că (nu sunt încă sigur), Altex publică pe site-ul lor doar opiniile pozitive, doar cele care primesc 4 – 5 stele. Am trimis această recenzie la Altex și încă nu a fost publicată! Dacă Altex manipulează comentariile trimise de clienți în favoarea lor, rămâne să vedem și să actualizez acest articol! Deci nu este o acuză, este o constatare temporară, și dacă Altex va publica recenzia mea de mai jos pe site-ul lor, atunci rândurile de mai sus o să le șterg.

Cum a început povestea și testul cu trotineta electrică Myria MY7009BK?

Am cumpărat trotineta MY7009BK în luna martie 2019. Vânzătorii din magazin, cu greu au reușit după o ora să o pornească. Desi, trebuia doar împinsă un pic și pornea automat. Pe de altă parte, în manualul de utilizare nu am găsit în mod clar specificat cum se pornește! 

După o săptămână de utilizare, ghidonul a început să aibă joc. Evident că am dus-o la garanție și s-au mișcat repede, într-o săptămână a fost reparată, dar ghidonul a fost montat puțin strâmb. Iar, roțile de la scut au fost îndoite de la transport sau din alte motive, și de aceea am întors trotineta în service. Am primit un scut nou cu roți, însă cei din service nu s-au obosit să monteze scutul, a trebuit să-l montez acasă!

După 300 km de utilizare s-a blocat frâna. Efectiv nu mai puteam pleca de pe loc cu trotineta. Blocajul fiind unul electronic (cel puțin așa cred). Apoi, când bateria mai are cca. 50% (cel puțin așa indică) aproape de fiecare dată afișează eroarea EC, se blochează și nu mai accelerează. 

Autonomia este de 7 km și nu sunt o persoană cu greutate, comparativ cu 15 km cât se promite pe etichetă!

Asta e povestea mea cu această trotinetă și Altex te rog să îmi dai banii înapoi!

Desigur sunt și puncte pozitive, trotineta are suspensie pe față, are cauciucuri pline, așadar se elimină riscul să faci pană, are LED-uri RGB care pot avea aproape orice culoare, per total are un design care îți fură ochii!

De asemenea, are o aplicație care îți permite să blochezi frâna ca să fie greu de furat. În aplicație poți să vezi viteza cu care te deplasezi, câți km ai parcurs și poți regla culoarea LED-urilor RGB.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


7 × = 28

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.