Telefonul de 245 $ care te face să te întrebi de ce unii plătesc 1000 $ pe unul de ultimă generație

Acesta este telefonul Meizu 16X – un model destul de frumos, cu un design simetric minimalist și elegant, cu rame subțiri și specificații solide. Lansat pe 10 iunie, costă doar 250 de dolari.

Acesta este doar ultimul exemplu care face ca modelele de ultimă generație de 1.000 de dolari să pară o risipă și mai puțin performante.

Sigur, acest Meizu cu Android 9 nu are procesor Qualcomm Snapdragon 855 de top, dar cui naiba îi pasă? Snapdragon 675 este suficient de rapid pentru aproape toți, cu excepția celor care doresc să joace jocuri cu grafică intensă.

Dar pentru restul dintre noi, este destul de rapid pentru fiecare sarcină. Camera foto este decentă, deoarece utilizează un senzor de cameră Samsung S5KGM1 de 48 megapixeli cuplat cu o cameră ultra-unghiulară de 8 megapixeli cu un câmp de vedere de 118,8 grade și un senzor de adâncime de 5 megapixeli, caracteristici așteptate de toată lumea doar la telefoane de top.

Meizu 16x vine de asemenea cu un ecran Super AMOLED de 6,2 inci, cu rezoluție Full HD + și un raport de 90,29% ecran-corp realizat de Samsung. Acest panou are un scaner de amprente în ecran.

În partea de sus, există o cameră selfie de 16 megapixeli. Telefonul vine, de asemenea, cu baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 18W.

Cost total: 245 USD pentru modelul 6GB / G4GB și 298 USD pentru modelul de 6GB / 128GB. Serios, cu aceste specificații și prețuri, nu înțeleg de ce cumpărătorii ar dori să cheltuiască peste 1.000 de dolari pe un telefon de top.

Pur și simplu nu are nici un sens, care este, probabil, motivul scăderii vânzărilor de telefoane din gama de top.

Valoarea emblematică continuă să se scufunde Meizu 16Xs este doar unul dintre telefoanele care au un design bun, specificații bune și o formulă de preț excelentă, spre deosebire de telefoanele care costă la fel de mult ca un laptop.

Modelul Xiaomi Redmi K20 Pro are un Snapdragon 855, un Sony IMX 582 de 48MP, un teleobiectiv de 8MP, o camera ultra-wide de 13MP si un display OLED de 6,39 inci, începând de la doar 360 $ pentru 6GB RAM / 128GB stocare. Asta îl face cel mai ieftin Snapdragon 855 din lume.

Toate aceste telefoane low-cost, de înaltă calitate, fac telefoanele cu costuri reduse, cum ar fi Google Pixel 3a de la Snapdragon 670, să pară scumpe la 399 dolari. Și, bineînțeles, pe cele din gama de vârf să pară chiar obscene pe lângă ele.

Sigur, puteți argumenta că modelele de top au specificații de top până când vă veți sătura, însă diferența nu justifică diferențe de preț de câteva sute de dolari față de modelele anterior prezentate.

Telefoanele ieftine, cu specificații de top au devenit realitate. Și fac orice alt telefon de top de la Apple, Samsung, Google sau Huawei să pară nejustificat pentru majoritatea oamenilor.

Poate că este timpul ca aceste companii să respire adânc și să-și dea seama că se va înrăutăți criza telefoanelor de vârf. Meizu 16x va fi inițial disponibil în China și se va îndrepta către unele țări din UE și India în iulie.

Sursa: tomsguide.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


25 ÷ = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.