creare site

Tesla produce în prezent 1000 de unități Model 3 pe zi

Tesla și-a atins obiectivul de a produce 1.000 de vehicule Model 3 într-o zi, ceea ce duce la 7.000 de unități pe săptămână, dar se concentrează acum pe menținerea ratei de producție și reducerea costurilor.

După cum a scris publicația online Electrek la începutul lunii noiembrie, CEO-ul Elon Musk a spus că va dezvolta o nouă linie de producție pentru Model 3, de la producția de celule de baterii până la asamblarea finală.

El a spus că toate subsistemele de producție trebuie să poată manufactura 50 de unități pe oră, ceea ce crede că este necesar pentru 1.000 de vehicule pe zi.

Recnt, într-un nou e-mail adresat angajaților, Musk a confirmat faptul că Tesla a atins rata de producție de 1.000 de Tesla Model 3 pe zi.

După ce reușesc să susțină această rată de producție în timp, Musk dorește ca Tesla să se concentreze asupra reducerii costului Modelului 3, pentru a putea produce în mod profitabil modelul la 35.000 de dolari.

CEO-ul a adăugat:

“Este important să rețineți că prețul mașinii este format din aproximativ 10.000 de părți și procese unice. Costul actual al unui Model 3 standard va fi în jur de 38.000 de dolari, astfel încât fiecare componentă sau proces costă doar 3,80 USD. Asta înseamnă că reducerea a 10 cenți, înseamnă mult. ”

CEO-ul a declarat luna trecută că modelul de bază 3 la 35.000 de dolari va fi manufacturat în “probabil 6 luni”.

Sursa: electrek.co

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


68 ÷ 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.