creare site

Conceptul SC18 al lui Lamborghini seamănă cu versiunea unui laptop de gaming

SC18 vine de la divizia Squadra Corse a companiei Lamborghini, care se traduce literalmente în “echipa de curse”.

Această mașină nu este destinată străzilor, este destinată pistelor și vine cu un design dominant care să se potrivească. Cu puțin inferior față de stilul absolut agresiv al lui Terzo Millennio, SC18 arată ca și cum ar fi dezlănțuit iadul pe pistă.

Modelul SC18 este un model unic, realizat special pentru un client al motorsporturilor, în sinergie cu Centro Stile Lamborghini, studioul inovativ al companiei auto care încearcă să dezvolte în continuare stilul inimitabil al Lamborghini prin explorări nesfârșite. Dispune de prize de aer în stilul Huracan GT3 EVO cu aripi laterale și spate, proiectate să arate ca Huracan Super Trofeo EVO, în timp ce farurile seamănă distinct cu Aventadorul (stopurile sunt inspirate de asemenea de la Huracan).

Mașina a fost concepută pentru a fi legală pe stradă, însă ramâne tot o mașină de curse, motorul V12 livrând 770 CP la 8.500 rpm si un cuplu de 720 Nm la 6.750 rpm. Puterea incredibilă a mașinii este susținută de construcția sa ușoară datorită caroseriei din fibră de carbon, cu o gardă la sol de doar 109
milimetri.

Această construcție unică a avut ca rezultat faptul că modelul SC18 are sunetul specific mașinilor Lamborghini. Acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a-ți speria adversarii de pe pistă!

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.