creare site

Samsung Galaxy Note 8

După dezastrul reprezentat anul trecut de Galaxy Note 7 din cauza problemelor cu bateriile, Samsung intenționează să revină în forță cu noul Galaxy Note 8.

Intenționat să fie pus pe piață cel târziu prin octombrie sau noiembrie, Galaxy Note 8 va avea rezoluție 4k, un ecran de 6,4 inci, și un nou ecran Infinity – toate acestea reprezentând un pas în față prin analogie cu realizările din trecut.

Mai mult, un zvon nefondat afirmă că Samsung are intenția de a scoate o ediție limitată care să dețină ecran maleabil, adică se va putea îndoi și poate chiar împături. Deși e cel mai probabil doar un zvon fantezist, ideea în sine nu e deloc rea, și poate chiar realizabilă în viitor.

Designul și ecranul nu diferă prea mult față de Note 7, însă camera va avea lentilă dublă, 3x optical zoom, și îmbunatățiri software, așa cum a declarat analistul Ming Chi Kuo. Ca și hardware, Note 8 va integra un procesor ultra-performant de 3GHz+ cu opt nuclee, un “boost” la capitolul memorie și va rula pe Android Nougat sau Android O.

Sursa: techradar.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.