Rezvani Tank Military Edition: singurul SUV care poate “afuma” orice în urma lui!

Noul Tank XUV de la Rezvani (eXtreme Utility Vehicle) este prețuit de la 295.000 USD sau mai mult pentru ediția militară, completată de o caroserie anti-glonț, sisteme de vizualizare termică și de noapte, un buton ce asigură bombe cu fum și un motor de 707 CP provenit de la Hellcat.

Lui Rezvani îi place să se laude și apoi să livreze. Tank-ul original Rezvani a fost un Jeep Wrangler Unlimited Rubicon cu o nouă caroserie, un nou motor și o pereche de uși cu un design unic în industria auto.

Exteriorul este “pictat” în culoarea Desert Sand – Made in SUA, cu un finisaj mat. În plus, este modernizat cu geamuri anti-glonț și suficientă protecție a rezista la o explozie IED. Continuând această temă, există anvelope “run-flat”, o învelitoare protectoare pe rezervorul de carburant și o protecție suplimentară în jurul radiatorului.

Protecția se extinde la interior, cu o trusă de prim ajutor, un kit de hipotermie și un set de măști de gaz.

Mânerele ușilor sunt electrificate – ca să țină copiii vecinilor departe – să nu mai vorbim de lumini stroboscopice și de luminile orbitoare din față și din spate, pentru a vă ajuta să vă ocupați de urmăritori, precum și de sistemele puternice audio, sirenă și boxe de mare putere pentru a fi la înălțime în orice situație, și chiar atunci când vă intimidează un manelist cu BMW-ul lui!

Dacă vă urmărește un nemernic, nu este nicio problema, apăsați butonul de fum și oricine din spatele dvs. va fi băgat într-o ceață groasă.

Sursa: newatlas.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.