creare site

Rexona Dry Men Quantum – protecție îndelungată chiar dacă aplici puține straturi!

Rexona Dry Men Quantum
Rexona Dry men Quantum este un deodorant care îti oferă protecție îndelungată cu puține straturi. Produsul pe care l-am testat a fost fabricat în Rusia și este un produs Uniliver. Pe etichetă producătorul spune că produsul oferă protecție până la 48 de ore, și nu conține alcool.

În teste Rexona quantum men

Comparativ cu Old Spice, Rexona Quantum este un deodorant mai puternic. Adică pentru o protecție de 12 ore, cu Rexona trebuie să aplici 5 straturi vs. cu Old Spice trebuie să aplici mai mult de 10 straturi. Așadar mai jos găsim rezultatele.

10 straturi in timpul săptămanii oferă o protecție de 24 pana la 28 ore (atunci când suntem la muncă).

5 straturi ofera o protectie de 12 pana la maxim 14 ore în timpul săptămânii (atunci când suntem la muncă).

10 straturi la sfarșit de săptămână ne asigură o protecție de 32 ore până 36 ore.

Deodorantul Rexona Quantum, la o utilizare cu cca. 7 straturi îl putem folosi între 140 până la 160 de zile. După ce consumăm intre 75 si 85% din deodorant, acesta își pierde din puterea de protecție până la aproximativ 20%. Rexona este un deodorant mai bun ca și Old Spice, care cu mai puține straturi decât concurentului ne oferă o protecție mult mai indelungată și în plus dacă îl folosim cu atenție ne poate ține aproape jumătate de an! Produsul care l-am testat expira în data de 04.2016. Testul a început în 12 ianuarie și s-a finalizat în 10 iunie 2014.

Rexona Dry Men Quantum

Ingredientele produsului conform producătorului:
Cyclopentasiloxane, Aluminium Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, PPG-14 Butyl Ether, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, PEG-8 Distearate, Talc, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrate Silica, Aqua, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed Corn Starch, Silica, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Alte informații date de importator: Deo stick antiperspirant pentru bărbați. Nu aplicați dacă pielea este iritața sau cu leziuni. Încetați folosirea produsului dacă apar iritații. Folosiți numai sub braț. Tel.: 0800150150. Producător: Uniliver Rus, 1 Progonnaya str., 192102 St. Petersburg Rusia.

Rexona quantum men - spate

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.