creare site

Old Spice – un deodorant de durata pentru barbati

Old Spice

Asa cum spune titlul, Old Spice este deodorantul pe care te poti baza. Acopera cu succes mirosul neplacut si pana la 24 de ore. Desigur pe parcursul articolului vom descoperi ce ingrediente include deodorantul Old Spice avand in vedere ca poate oferi o protectie asa de lunga. Un aspect deranjant este ca, Old Spice, nu se prea gaseste in marile lanturi de magazine, desi producatorul din spatele acestei marci este Procter & Gamble. Pot sa spun ca pe parcursul ultimilor 10 ani am incercat multe deodorante, insa singurul care m-a convins a fost Old Spice. Gama de parfumuri oferita de Old Spice este destul de vasta, eu am testat: Lagoon si Kilimanjaro. 

In teste Old Spice Kilimanjaro

Durata 10 straturi aplicate sub brat in timpul saptamanii cand suntem la munca = 7 pana la 9 ore

Durata 20 de straturi aplicate sub brat in timpul saptamanii cand suntem la munca = 18 pana la 24 ore

Durata 10 straturi aplicate sub brat in week-end = 11 pana 13 ore

Durata 20 de straturi aplicate sub brat in week-end = 19 pana la 25 ore

Deodorantul Old Spice ne poate proteja intre 70 pana la 100 zile! Dupa ce am consumat intre 75 si 85% din deodorant, am constatat ca acesta incepe sa-si piarda din capacitatea lui de protectie pana la 30%. In fapt, durata de protectie incepe sa se reduca dupa ce mai avem cca. 1 pana la 2,5 cm la dispozitie din deodorantul Old Spice.

Continutul deodorantului Kilimanjaro este conform producatorului: Dipropylene glycol, Water, Propylene glycol, sodium Sterate, PPG-3 Myristyk Ether, parfum, tetrasodium EDTA, linalool, limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, benzyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomenthyl Ionone, Eugenol, CI 60725, Cinnamal, Hydroxycitronellal, CI 61565, BHT. Fabricat in UK, Weybridge, Surrey, KT 13 0XP (Made in EU).

Dupa cum vedem continutului deodorantului Kilimanjaro este destul de bogat. Ingrediente aflate pe lista neagra: Dipropylene glycol (are o toxicitate redusa), Propylene glycol (are o toxicitate foarte redusa si este biodegradabil), tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol (componenta alergica, trebuie evitata de persoanele alergice), benzyl Alcohol (are o toxicitate redusa), Eugenol (poate dauna ficatului).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


84 ÷ 42 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.