Realitate augmentată pentru toată lumea

Compania Swift Creatives încearcă să dețină proprietatea intelectuală asupra realității augmentate, dezvoltând 4 produse și aplicații distincte pentru utilizarea de zi cu zi.

Numitorul comun pentru toate modelele prezentate este integrarea realității argumentate în dispozitive deja folosite în fiecare scenariu. Fie că este vorba în laborator sau la Tour de France, există un dispozitiv portabil care vă poate ajuta să vă dezvoltați performanța indiferent de ceea ce faceți!

Ochelarii Sport AR goggles: îi ajută pe sportivi să-și îmbunătățească performantă în prin monitorizarea activității.

Enterprise AR Visor: Un headset holografic conceput pentru medii de laborator și de producție care îmbunătățește asigurarea calității și optimizează fluxul de lucru. Este o extensie naturală a ochelarilor de protecție, Enterprise AR Visor afișează informații importante pentru a îmbunătăți eficiența și asigurarea calității.

Ochelari discreți: ochelarii AR care îmbunătățesc procesul de proiectare, ajutând arhitecții și designerii să-și vizualizeze ideile. Acest concept subliniază faptul că ochelarii sunt o parte importantă a stilului personal prin încorporarea tehnologiei în forme stilate!

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.