Exorcist Chevrolet Camaro ZL1

Pentru toți cei care își doresc un Camaro mai sălbatic, mai dinamic, și nu în ultimul rând mai rapid, firma Hennessey a luat problema în mâini și a construit o versiune ce impresionează din prima.

Intitulat sugestiv “Exorcist” – acest Camaro a fost tuningat serios, în ideea de a i se conferi un aspect vizual cât mai intimidant, grilajul frontal fiind în întregime reprelucrat și transformat într-unul cât se poate de agresiv.

Hennessey a echipat mașina cu nu mai puțin de 1000 de cai putere, și a testat-o pe Continental Tire Proving Grounds – o autostrada din Texas perfectă pentru asemenea inaugurări.

Pilotul a fost nimeni altul decât Brian Smith – renumit pentru atingerea recordului de viteza de 434 km pe oră în Venom GT.

Pentru acest test de viteză, echipa a utilizat tot tehnologia Racelogic VBox, iar motorul V8 LT4 de 6,2 litri al mașinii a primit un supercharger de 2,9 litri. De asemenea, au fost înlocuite intercoolerul, mai multe elemente interioare, și a fost creat un nou sistem de eșapament pentru o cât mai buna disipare a aerului.

Clipul demonstrează că Exorcist Camaro atinge acum 349 km/h, fiind cel mai rapid Camaro din a 6-a generație, iar prețul său este stabilit la 120.000 de dolari.

Sursa: motortrend.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.