Primul câine din Australia care a primit o proteză pentru picior imprimată în 3D

Millie este considerat primul câine din Australia cu o proteză imprimată 3D pentru picior, acest lucru demonstrează că protezele pentru animale nu ar trebui să fie scumpe.

Cățeaua Millie ține mult la faima ei, și pentru a marca acest aspect, ea devenit primul câine cu o proteză imprimată 3D.

Millie are patru ani și a fost dat afară de la școala de câini când avea doar unsprezece săptămâni datorită unei probleme localizată la picior. Domnul și doamna Dieppe au salvat cățelușa, însă la scurt timp au trebuit să-i amputeze piciorul din față.

De atunci, părinții câinelui au cheltuit 10.000 de dolari pentru a oferi lui Millie proteze aduse din străinătate. Cu toate acestea, Millie nu ă reușit să se acomodeze cu niciuna.

În schimb, Edward Dieppe a apelat la Autodesk, compania de software ce concepe proiecte în 3D, pentru ai ajuta la crearea unei labe de plastic personalizate. De acum, Millie poate sări și alerga confortabil cu piciorul imprimat în 3D.

“Chiar îi permite să fie liberă”, a spus Dieppe. “Și pentru noi ca și părinții ei, o putem chema fără să ne facem griji că i se va deteriora piciorul.”

Sursa: all3dp.com

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.