Portofelul care fotografiază hoții!

Denumit “Volterman”, este un portofel cât se poate de inedit, ce include tehnologia RFID Protection, care are rolul de a păstra în siguranță conținutul, indiferent că e vorba de cărți de credit, acte, bani sau alte accesorii.

Dispune totodată de o alarmă la distanță, în cazul în care posesorul își uită portofelul într-un loc anume, smartphone-ul începe să emită un sunet specific, atenționând proprietarul asupra portmoneului.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

În același timp, dispune și de un sistem GPS global, care verifică locația portofelului și o transmite doar deținătorului și pentru a spori arsenalul de minunății tehnologice, încorporează și o cameră de luat vederi nedetectabilă, ce efectuează o poză (desigur fără blitz) și o trimite către smartphone de fiecare dată când este deschis.

Această procedură deosebit de originală a fost inventată pentru a fotografia eventualii hoți, odată ce aceștia au deschis portmoneul, victima furtului primind astfel o poză a hoțului de îndată ce acesta desface bunul furat.

Cireașa de pe tort este reprezentată de conectivitatea la Internet, Volterman fiind utilizabil și ca stație Wi-Fi, putând fi astfel considerat cel mai performant, mai inteligent, mai avansat și mai dezirabil portofel din lume la ora actuală.

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 4 = 28

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.