Pâinea cu cânepă se coace în cuptoarele Dorbob din Oradea

Pâinea cu cânepă se coace în cuptoarele Dorbob din Oradea

Pâinea cu cânepă produsă în cuptoarele Dorbob are o textura fină și este o alegere sănătoasă dacă o comparăm cu pâinea clasică.

Pâinea cu cânepă pe care am testat-o este un deliciu pentru papilele gustative, gustul este foarte ușor acrișor, iar în combinatie cu ulei de cânepă și usturoi ne amintește de zilele copilăriei!

Pâinea are o textură densă și nu se fărâmițează la tăiere, fiind practică pentru sandvișuri.

Făină de cânepă aflată în compoziția pâinii este produsă de către CANAH la Salonta.

Pentru mai multe informații te îndrum să suni la Dorbob ori să întrebi în magazinele Dorbob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Partajare

Împarte și cu prietenii tăi informația din acest site!

Facebook
Linkedin
Twitter
Pinterest
Reddit0
Total
0

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)