O insectă dintr-o altă dimensiune

În Indonezia s-a descoperit o insectă bizară, a cărei apariție a stârnit în întreaga lume un val de uimire, clipul cu ea strângând milioane de vizualizări pe Internet, și atrăgând atenția tuturor, indiferent ca e vorba de experți sau curioși în căutare de senzațional.

Această insectă are la prima vedere înfățișarea unei simple molii, însă cu un abdomen foarte neobișnuit, din care ies ceea ce par a fi mai multe tentacule păroase, care pulsează într-un mod foarte anormal. Oamenii de știință au clasificat această insectă drept “Creatonotos Gangis”, și susțin că ea este o creatură destul de obișnuită prin părțile de sud-est ale Asiei și în anumite locuri din Australia.

Fermierii din acele locuri susțin că insecta în cauză este una care produce pagube minore în mod constant, întrucât se hrănește cu orez, cafea, nuci, cartofi și alte cereale. Iar deși tentaculele sale și modul în care ele pulsează par foarte neobișnuite, ele sunt de fapt organele de miros ale moliei, care produc feromonii cu care femela-molie atrage masculii.

Sursa: alienblog.org

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.