creare site

Noua fațadă de la Hudson salvează 50.000 USD pe trimestru datorită unei imprimante 3D

Specialistul în sticlă de arhitectură New Hudson Facades (NHF) reușește să salveze până la 50.000 de dolari pe trimestru, datorită unei noi imprimante 3D.

Compania și-a instalat o noua imprimantă 3D Rize One la biroul său din Pennsylvania pentru a produce componente personalizate și accesorii pentru proiectele sale de dimensiuni mari.

Potrivit lui Andrew Black, directorul de inginerie de la NHF, “Am pus imprimanta 3D Rize One chiar lângă biroul meu, așa că o pot folosi tot timpul. Este atât de ușor, oricine o poate folosi.”

Fondată în 2014, compania NHF se angajează să monteze fațade personalizate din aluminiu și sticlă. Cele mai recente proiecte includ frontul a trei turnuri din Hudson Yards, New York, cu un zid caracterizat de forme concave.

În medie, fiecare proiect de la NHF se bazează pe producția a circa o sută, două sute de accesorii unice utilizate pentru a ajuta la fixarea profilurilor de aluminiu și pentru a asigura o potrivire perfectă a ferestrelor. În mod obișnuit, această procedură ar fi fost posibilă utilizănd mașinile CNC ale firmei, care costă aproximativ 200 de dolari pe piesă.

În calitate de manager de inginerie, Black a căutat metode noi de reducere a costurilor de producție și, de asemenea, a redus timpul necesar ca ideile noi să prindă viață.

În medie, s-a salvat cel puțin 100 de dolari pe piesă

În birou, echipa NHF poate fabrica în medie 2 piese unice pe zi.

În loc să coste 200 de dolari, prețul fiecărei piese a fost redus la o valoare medie de 50 USD. Numai pentru sistemele de prindere, rezultă o economie trimestrială de 50 mii dolari SUA.

Îmbunătățind timpul de execuție, anumite ansambluri sunt cu 50% mai repede produse, iar rata de respingere a calității / controlului ansamblurilor este de așteptat să scadă de la 1,5% la 0,5%.

Sursa: 3dprintingindustry.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 × = 9

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.