Studioul modern din spatele curții

Arhitecții Kagan Taylor și Justin Rice de la Knowhow Shop au proiectat și au construit un nou birou pentru studioul de design care se poate amplasa în curtea din spate.

Numit Office Lighthouse, micro-clădirea este un loc de muncă și un exemplu care își prezintă meseria. Structura de mici dimensiuni este realizată din panouri prefabricate ușoare și construită pe role industriale împrumutate de la depozitele de rulare, ceea ce înseamnă că poate fi ușor deplasat.

Dispune de o ușă funciară fără unghiuri drepte, o fereastră și un luminator personalizat, cu detalii împrumutate de la o trapă de mașină care oferă o cantitate mare de lumină naturală în timpul zilei și proiectează o strălucire caldă pe timp de noapte.

Sursa: blessthisstuff.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.