auto bara

Nissan Leaf 2018 atac direct la Tesla Model 3?

Cu toate că la nivel global Nissan a vândut cca. 300.000 de vehicule electrice, în cadrul conferinței de prezentare a noului Leaf, oficialii Nissan nu s-au putut abține să nu menționeze ceva despre Tesla.

In materie vânzări, până în 2016 inclusiv Tesla a vândut cca. 150.000 unități, și nici nu ar putea fi un competitor, având în vedere că se adresa doar segmentului de lux. Pe de altă parte, experiența celor de la Nissan este mai mare, pentru că au fost primii ce au pus pe piață o mașină electrică de serie și au primit un feedback mai numeros.

Dar, Leaf are un preț de pornire 30.000 USD, și o autonomie de 240 km vs. Model 3 care poate parcurge cu o încărcare completă 350 km.

Prețul lui Model 3 începe de la 35000 USD. Leaf 2018 deține câteva tehnologii care sunt foarte practice, însă privind costul vs. autonomie, Leaf pare că dorește să intre pe tărâmul Model 3.

Leaf este foarte practic

După ce se încarcă o oră la priza obișnuită, noul Leaf poate parcurge 35 km, suficient ca mulți dintre nou să ajungă la servici și nu numai. Accelerează și franează cu o singură pedală, caracteristică excelentă la pornirea din pantă.

Noua caracteristică ProPILOT, reduce stresul la volan, pentru că poate urmări mașina din față în timpul traficului, poate menține banda de mers și poate opri dacă este necesar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.