creare site

Mouse-ul inspirat din anii “1960”!

Mouse-ul EXOvault pare inspirat din anii “1960”, desigur în acea perioadă nu existau calculatoare personale, așadar titlul este doar imaginar.

Mouse-ul EXOvault atrage atenția, pentru că, este neconvențional și dispune de o estetică steampunk, cu un corp din lemn de esență tare și butoane de metal, neavând piese din plastic.

Partea interesantă abia acum se descoperă, pentru că, piesele șoricelului pentru calculator pot fi înlocuite, cu aur, lemn de nuc, argint și alte metale prețioase care desigur îi pot crește prețul până probabil la 10.000 euro.

Dar, cât de snob trebuie să fii ca să plătești aproape doi bitcoini pentru un amărât de mouse!?!

Mouse-ul EXOvault a fost dezvoltat de artistul, inginerul, designerul și producătorul general Jonathan Schipper. Mouse-ul a fost proiectat ca un exercițiu pentru a reinventa vizual ceva banal. Acesta a fost dezvoltat la facilitatea EXOvault din Brooklyn, mouse-ul nu arată doar minunat, dar oferă o experiență grozavă!

Are o greutate care vă permite să-l conduceți cu încredere, în timp ce clicurile și roțile de defilare oferă un feedback tactil excelent. Cu un senzor PixArt 3000cpi care funcționează pe sticlă și o baterie de 500mAh, mouse-ul EXOvault e descurcă bine, oferindu-vă o funcționalitate superioară și o neconvenționalitate estetică într-un pachet unic.

Sursa: yankodesign.com

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × = 8

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.