creare site

Momentul în care tehnologia produce bani în locul nostru!

Cine ar fi crezut că bitcoinul ca și valută virtuală, va ajunge de la valoarea zero la 5700 euro, cât este la momentul în care scriu acest editorial?

Sincer, nimeni nu ar fi putut anticipa acest salt. Azi ne apropriem de 2000 de monezi digitale. Multe dintre ele promit diverse avantaje pentru lumea reală.

Însă, Electroneum este o valută virtuală care promite să faciliteze plățile mici, iar orice telefon cu Android poate genera această monedă virtuală, pentru că, portofelul care se poate instala pe smartphone include și un miner în cloud, care poate mina ETN. Și astfel, tehnologia poate produce bani pentru noi. Produce cam cca. 10 ETN la 2 – 4 zile.

Cei drept, acum nu “tipărește” mulți bani telefonul nostru cu ajutorul aplicației Electroneum, însă ETN este singura valută virtuală care a urcat în numai 4 zile de pe locul global 110 conform coinmarketcap.com până pe locul 52, acum când scriu. Astfel, cursul a urcat de la 0,005 euro la 0,013, practic aproape și-a triplat valoarea.

Revenind la titlu, dacă un ETN va ajunge să valoreze 1 euro, atunci fiecare posesor de telefon Android va avea la dispoziție la “câteva” zile 10 euro, doar pentru simplu fapt că minează electroneum. Dar, mare atenție, ca și bitcoin, și electroneum este limitat, însă ETN este limitat la 21 de miliarde de ETN. Așadar, acest lucru nu va fi nelimitat!

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.