Mâncarea ne influențează gândurile?

Dorel Puchianu

La început am crezut că, gândurile noastre sunt ale noastre.

Însă cu timpul am observat că acestea sunt influențate prin diverse metode. Pe scurt, ca să nu fim influențați din exterior, trebuie să analizăm mult mai mult timp o decizie pe care dorim să o luăm, să lăsăm timpul să treacă, să analizăm din punct de vedere logic o decizie, iar în final să tragem o concluzie.

De când am renunțat la carne, ouă și lapte, am observată cum logica îmi influențează mai mult viața, decât decizile pe bază emoțională. Evident, decizile au loc în urma unor emoții, dar logica ne călăzuiește pe un drum să spun, cât de cât corect.

Pentru că, unele dispozitive ne pot altera gândirea și gândurile. Spre exemplu, o doamnă, a fost influențată să-și cumpere o motocicletă, însă nu era dorința ei și nici gândul ei. Dar, până la urmă nu a luat decizia de achiziție a motocicletei, pentru că, și-a dat seama logic, că nu avea nevoie de acel produs!

Așadar, am constatat în ultimii 30 ani că, carnea și ouălele spre exemplu deschid drumul viselor – fără carne și ouă, am descoperit că nu mai am vise, că se reduce starea de nervozitate, devin mai calm și gândesc mai puțin emoțional.

Pe de altă parte, carnea, ouălele și laptele produc gânduri negative. Iar dacă stăm să ne gândim logic, ceea ce mâncăm sunt celule moarte – care nu au viață! Și atunci, moral dar și logic aceste gânduri vin în urma consumului de celule moarte. Am studiat comportamentul unui copil atunci când consumă carne, și acesta a devenit mult mai iritat și mai nervos fără motive.

Carnea produce cancer, iar studiile au demostrat acest lucru (găsiți pe blogul meu informații în acest sens). Iar faptul că, noi avem nevoie de vitamina B12 care se găsește doar în carne, este o deziluzie creată de un sistem infect. Această nevoie este falsă.

Așadar, în opinia mea, gândurile negative sunt provocate de celule moarte, iar dacă testați acest lucru aș vrea să văd și alte opinii. Noi suntem pozitivi, însă mecanismul creat în acest moment dorește să propage gânduri negative, pentru că, asta e – alții au nevoie de aceste energii negative. Dar, acesta este un alt subiect. Fii pozitiv și descoperă ceea ce te face să fii pozitiv!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.