BMW greșește când spune că nu este cerere pentru mașini electrice!

În timp ce BMW a anunțat o accelerare a planurilor sale de electrificare, un senior executiv de la BMW a spus unui public nu tocmai restrâns, că nu există nicio cerere pentru mașini electrice.

Însă, el greșește!

La începutul acestei săptămâni, BMW a anunțat că se grăbește cu dezvoltarea mașinilor electrice, dezvăluind câteva concepte electrice noi.

Recent, directorul de dezvoltare de la BMW, Klaus Frölich, a declarat într-un interviu Forbes din München, că nu vede cerere pentru vehiculele electrice:

“Nu există solicitări din partea clienților pentru BEV-uri. Nici una. Există cereri de reglementare pentru BEV-uri (mașini electrice cu baterie), dar nu există cereri de la clienți. “

Nici o cerere?!?

Executivul susține că reglementările impun adoptarea vehiculelor electrice – nu cererea consumatorilor.

Frölich a adăugat:

“Dacă avem o cerere mare, un stimulent mare, am putea să inundăm Europa și să vindem 1 milion (BEV-uri), dar europenii nu vor cumpăra aceste lucruri. Din ceea ce vedem, BEV-urile sunt pentru China și California și oriunde altundeva sunt mai bune decât PHEV-uri”.

În cele mai multe piețe, vânzările BEV cresc, și de fapt, ele afectează în principal vânzările PHEV (hibriduri plug-in), care sunt în scădere pe mai multe piețe.

Sursa: electrek.co

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.