Lamborghini Phenomeno LPH 990/4

Considerat drept un proiect ambițios și totodată un concept ce îmbină elementele cele mai reușite din modele de mare succes din trecut precum Countach, Diablo, Murcielago, Reventon și recentul Aventador, Phenomeno LPH 990/4 reprezintă deocamdată doar o idee revoluționară a celor ce visează la un “taur furios” de natură hibridă.

Mașina are un motor electric plasat în centrul axului frontal și dorsal, care “concentrează” puterea principală a autovehiculului, și vine însoțit de un motor electric cu 6 cilindri, pe petrol, poziționat deasupra axului dorsal. Ideea care a stat la baza unei astfel de concepții este recuperabilitatea cailor putere.

În plus, mașina este echipată și cu panouri solare, ce sunt amplasate pe capota, și elementele ce țin de aerodinamică au fost împinse la maxim, pentru a spori atât atractivitatea designului, cât și eficiența la viteze mari.

Rămâne de văzut dacă acest concept va intra vreodată în producție, însă un lucru e cert: nu doar fanii brandului s-ar bucura, ci și adepții mașinilor ecologice și ai hibridurilor.

Sursa: behance.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.